ÅRE!

åååre! det var en skit lång resa dit, med felix, mamma o pappa. felix var skiiit irreterande...-.- men det var ett jätte fint rum!! ;)
vi var där hela veckan vilket var liiiite, irreterande - personligen ville jag vara hemme liute oxå. men det var najs.
tess car i kanariöarna, ln i romme, tilda i åre som jag - vi möttes faktiskt. vi boddwe på samma ställe, dealihuset;), visa i sälen, lisa r åre med mej, lisa s i åre.
aja, sry om jag itne har skrivit men jag har fått  3 twilight böcler o fyran kmr i veckan!!;) den heter breaking down.  jag har oxå fått hsm 3!!!! av pappa. han ger mehj allt!!;);););)
igår var jag med ibandy laget  och spelade curling det var skiiit halt och man var skit ful i hjälmen men den var nödvändig! lovar. det var jätte kul, det laget jag var i vann mot de vuxna + greta- en tjej i ibandylaget. 5-1 !!!;);) men man blev skit törstig och så spelade vi i 2 timmar. i en halv timme fikade vi och man fick en liiiten ! fästis. och så fick man en chokladruta o så blev man ännu mer törstig.!! smatrt tänkt, men ¨

DET VAR KUL OCH JAG REKOMENDERAR DWET MEN INTE FÖR EN LÄNGRE TID!!!! BARA EN TIMME O EN HALV <33;);)

idag:
dag ska jag på två fäster. lns o lollos o sedan tess direkt eter.
lns  o c:o är laserdome o tess är sova ;);) <333 fett bra dag men fullt upp, och jag kan ju itne skriva vad jag ska ge dem så ni  får ju bara vänta o se!!;P
//

RSS 2.0